tofuwok i kokosmjölk
Tofu är en bra grej gjort av sojabönor, och jag använder den väldigt mycket! Igår kväll lagade jag tofuwok, som jag sedan rörde ihop tillsammans med kokosmjölk.

Börja med att hacka 2 st hyfsat stora morötter i valfri form. Personligen tycker jag att stavar är godast, för då behåller de sin krispighet även om man steker dem!


Nu hackar du upp ungefär 300g tofu (Kung Markattas naturella är absolut att rekommendera!), som du steker gyllenbrun. OBS du måste krydda mycket med salt och peppar, för annars smakar det ingenting.


Häll ihop alltihop i en ganska stor wokgryta, och kör på högsta temperaturen! Wokiewokie weho!! He i ungefär 2 teskedar grön, alternativt röd currypasta också, och rör omkring riktigt ordentligt.

När de flesta grönsaker har fått lite stekyta, så häller du i två burkar kokosmjölk! Var noga med att röra tills alla klumpar har smält. Nu kan du ju också krydda på mer salt och peppar. Kanske mer chilipasta?

Voila! Servera medris , moch droppa på lite limesaft. Vill man så kan man också ha lite jordnötter på, det är gott!